Otthon is összeállíthatod: Nincs ennél hatásosabb szer a piszkos mikró ellen!

Forrás: -- -
mikró tisztítás mikró praktika takarítás mikrohullámú sütő tisztítószer rászáradt ételmaradék tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze két olyan dolog kell hozzá, ami minden háztartásban megtalálható. Garantáltan hatásosabb tisztítószer, mint a legtöbb, amit a boltban kapni.

Sok mindent látni a TikTokon, főként vicces videókat, de rengeteg hasznos tipp, praktika is szembejöhet az emberrel. Receptek, edzéstervek, lakberendezési ötletek és persze takarítással kapcsolatos újdonságok. Az egyik leginkább felkapott videóban egy pofonegyszerű módszert láthatunk, amivel villámgyorsan újra tisztává és illatossá varázsolhatjuk a mikrónkat.

Forrás: --

Egy hőálló tálba öntsünk ecetet, adjunk hozzá mosogatószert, majd tegyük a mikróba és kapcsoljuk be a legmagasabb fokozaton három percre. Ezután hagyjuk csukva az ajtót legalább öt percig, a gőz hadd dolgozzon és puhítsa meg a rászáradt ételmaradékot. Nyissuk és vegyük ki a tálat, majd töröljük tisztára a sütő belsejét.

@carolina.mccauley Microwave cleaning hack using only 2 ingredients #cleaninghacks#kitchenhacks#winterishere#hometips#lifehacks#homehacks♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.