"Sokszor úgy éreztem, hogy nem megy” - Kinizsi Ottó adásról adásra küzdötte le félelmeit a Dancing with the Starsban

Kinizsi Ottó Dancing with the Stars döntő tánc verseny műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Dancing with the Stars második évada. Izgalmakban természetesen nem volt hiány a fináléban, a négy legjobb páros közül Tóth Andi és Andrei Mangra került ki győztesen. Kinizsi Ottó és partnere, Szőke Zsuzsanna szintén dobogósok lettek, a második helyen végeztek.

Kinizsi Ottó és táncpartnere hétről hétre emlékezetesebbnél emlékezetesebb táncokkal kápráztatták el a közönséget és a zsűrit is. Látszott rajtuk, hogy imádták az egész műsort, és nagyon jól érezték magukat. Ottóról az is kiderült, hogy a táncos műsorral egy bakancslistás álmát valósította meg. A döntő után megkérdeztük tőlük, hogy érezték magukat az adásban, és örülnek-e az elért helyezésnek:

"Nagyon boldogok vagyunk, nekem ez a mostani adás volt a legszebb. Zsuzsitól nagyon sokat tanultam magamról, a közös munkáról, a táncról, és arról is, hogy hogyan kell egy ilyen jellegű műsorban létezni" - kezdte Ottó az élménybeszámolót. Hozzátette, számára fantasztikus élmény volt az, hogy a családja és Zsuzsi családja végig támogatták őket.

Elmondta, hogy az utolsó élő show előtt egy kicsit megcsúsztak, ezért nagyon kapkodósan kezdték az adást. Hozzátette, nagyon nehéz volt leküzdenie azt a dühöt, amit azért érzett, mert még nem állt készen. Nem így akarta elkezdeni az utolsó táncot.

Dancing With the Stars finálé, döntő, TV2 2021.11.20. Fotó: Koncz Márton - Life.hu

"Ráadásul egy nyugodt, nagyon lírai tánccal nyitottunk, tehát nagyon nehéz volt hirtelen lenyugodni. Akkor azt beszéltük meg, hogy úgy állunk színpadra, hogy semmi másra nem koncentrálunk, csak arra, hogy ez most a miénk, ezt senki nem veheti el tőlünk. Mi ezt a táncot eltáncoljuk úgy, ahogy szerettük volna. Ezért is nagyon boldog vagyok, és szerintem ma este mindhárom táncunk jól sikerült" - mesélte Zsuzsa az adás előtti izgalmakat, amelyekkel bizony meg kellett tudni birkózni.

"Igazából az volt a legnehezebb, hogy le kellett küzdeni magunkat adásról adásra. Az idegességet, izgalmat, és főleg azt a begyöpösödött félelmet, ami nekem nagyon sokáig gátat okozott. Sokszor úgy éreztem, hogy nem megy, hogy nem tudom, hogy el fogom rontani. Mindig mondtam Zsuzsinak az elején, hogy figyelj, el fogom rontani, de nem baj, majd visszahozom" - tette hozzá Ottó.

A győztes párossal készült interjút itt tudjátok elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.