"A szürke ötven árnyalata" - szokatlanul dögös képet posztolt Sarka Kata - Fotó

Sarka Kata modell fotó szexi fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata bomba formában van, folyamatosan szexibbnél szexibb fotókkal kápráztatja el rajongóit. Most éppen a fodrásztól posztolt Instagram-oldalára.

Sarka Kata szívesen beavatja követőit mindennapjaiba, most épp arról posztolt Instagram-oldalán, hogy fodrásza milyen remek munkát végzett és ismételten boldogan és elégedetten távozik a szalonból. A szépséges modell egy szürke kötött nadrágban és pulcsiban pózol, ami rögtön megmozgatta az egyik rajongója fantáziáját:

"A szürke 50 árnyalataCsiniiiii " - írta, míg egy másik követő sem fukarkodott a dicsérettel.

"Komolyan mondom te vagy Magyarország szépsége ❤️ "

- bókolt Katának.

Kata külsejébe nem lehet belekötni, a háromgyerekes anyuka ugyanis jobb formában van, mint valaha. Egyes kommentelők szerint azonban már jó lenne, ha látnánk húslevest is főzni és nem csak a formás fenekét mutogatná.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.