Hajdú Péter megdöbbentő vallomása: "Amikor a szüleim elmondták az igazságot, nagyon csalódott voltam"

LifeTV -
karácsony baba sztárok Hajdú Péter várakozás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter párja, Láng Eszter már a hetedik hónapban jár. A szerelmesek már nagyon várják a karácsonyt.

"Nem vagyunk babonásak, de egyhez ragaszkodunk: az utolsó pillanatra hagytuk a bevásárlást. Most készül a gyerekszoba. Amikor ajándékba kaptam egy kis babaruhát, azt is gyorsan eldugtam, babonából. Izgatott vagyok, sokat mocorog, nagyon aktív, így nem igazán ad okot aggodalomra" – vallotta be a HOT! magazinnak Eszter.

Hajdú Péter előző házasságából született gyermekei is nagyon várják a testvérük születését. A kislánya biztos sokat segít majd a baba körül, a kisfia pedig majd a sportolásba vezeti be a picit - árulta el a showman.

Eszter programozott császármetszéssel fogja világra hozni kisfiukat, Péter is ott lesz.

Hajdú Péter és szerelme LifeTV

"Apás szülés lesz, már nagyon várom. Esztinek volt egy nőgyógyászati beavatkozása, amikor méhen kívüli terhessége volt, ezért csak a császármetszés jöhet szóba" – tette hozzá Hajdú, majd szerelme is úgy fogalmaz, hogy nagyon várja már, hogy édesanya lehessen.

Hajdú Péter a gyerekkori karácsonyáról is mesélt. Kiderült, hogy gyerekkorában az édesanyjával mindig moziba mentek szenteste és mire hazaértek, már a feldíszített fa várta őket. Reggel pedig mire felkeltek, megérkezett a Jézuska.

"Nekem a Jézuska életem csalódása volt. Hittem benne, bizonyítékokat gyűjtöttem, hogy már pedig létezik. Amikor a szüleim elmondták az igazságot, nagyon csalódott voltam"

– nyilatkozta Hajdú.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.