Mindjárt megérkezik a LIMIT második része, válogatott focista lesz Zozo és Henry mellett

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Henry Kettner Limit (műsor) Schäfer András Kempf Zozo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este jön az Origo Sport LIMIT című műsorának második része, melybe Schäfer András, a DAC magyar válogatott focistája állítja kihívások elé a két műsorvezetőt, Kenry Kettnert és Kempf Zozót. A második rész hétfő este 18.000-kor kezdődik az Origón és az Origo Sporton.

Az előző részben Stollár Fanny állította kihívások elé a két műsorvezetőt a teniszpályán, ezúttal azonban a focipályán kell helytállnia a párosnak. Schäfer András nem mindennapi kihívást hozott a fúknak, de néhány kulisszatitkot is elárul. Többek között kiderül, hogy melyik a kedvenc gólja, hogy ügyeskedik a konyhában és az is, hogy melyik a kedvenc filmje.

Kempf Zozo, Henry Kettner, LIMIT Fotó: Csudai Sándor - Origo

A LIMIT című műsorban tíz epizódon keresztül tizenegy sportoló mutatja meg magát. A nézők rengeteg izgalmas sztorira számíthatnak, ezt a sorozatot egyszerűen nem szabad kihagyni.

Bemutató tehát hétfőn este 18.00-kor az Origo Sporton, de addig is az Origóra kattintva megtekintheted a rész előzetesét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.