Nagyon csúnyán megalázták a fiatal énekesnőt a közösségi oldalán: ezt még Balázs Andi sem hagyta szó nélkül

megszégyenítés komment Nagy Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnőt, Nagy Bogit csúnyán megszégyenítették a közösségi oldalán, ahol egy kommentelő durva szavakkal rúgott bele. A történteket Balázs Andi sem hagyta szó nélkül.

"Téged honnan kellene ismerni? Kb. egy 3 gyermekes anyának nézel ki ilyen fiatalon, meg elég bandzsi is vagy. Szerintem ezeken változtass"

– írta egy ismeretlen nő Nagy Bogi Instagram-oldalán az egyik képe alá.

A fiatal énekesnő nem hagyta szó nélkül a kapott vádakat, egy posztban reagált a fenti

"Hálás vagyok minden porcikámért. A hibáimért is. Már nem zavar, hogy nem nézek ki úgy, mint a világunk ideális női képe. Rajtam van felesleg, nekem van narancsbőröm, van striám és szeretem. Szerencsére a test egy változó dolog és,ha szeretném, akkor bármikor tudnék rajta változtatni. Most viszont nem akarok mert szeretem a tükörképem. És ez nagyon jó érzés. Büszke vagyok" –

írta Bogi.

Sokan felháborodtak a fenti negatív vélemény miatt, többek között Balázs Andi színésznő is, aki egy hosszú bejegyzésben kelt Bogi védelmére.

Demi Moore és Bruce Willis lánya ijesztően vékony: ezt válaszolta a fanyalgóknak - Fotó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.