Oszvald Marika különleges titkokat árult el karácsonyfájáról: ilyen díszek lógnak rajta

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Oszvald Marika karácsonya Oszvald Marika sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszvald Marika jövőre tölti be a 70-et, azonban fiatalos energiájából semmit sem vesztett az évek során. Szüleinek és nagyszüleinek köszönheti, hogy ilyen emberré vált, és még a mai napig nekik szeretne megfelelni.

Az Operettszínház sztárjának emlékezetében ma is élénken élnek a gyerekkori karácsonyok. Nagyon fontos számára, hogy az ünnepek meghittek és bensőségesek legyenek, ezért meg is tesz mindent. Szépen feldíszíti az otthonát, ahová minden évben plafonig érő fát állítanak. A díszítésben a lánya szokott segédkezni, de ha kell, ő maga pattan létrára, hogy elérje a fa csúcsát.

– mondta Marika, aki elárulta, hogy sosem egyforma díszek kerülnek a fájára. Féltve őrzött kincse néhány olyan dísz, ami még a gyerekkorából, az 1950-es évekből maradt fenn nála. A közel 70 éves tárgyakat nagyon óvja.

Mindig meghatódik, ha szóba kerülnek elhunyt szerettei Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az énekesnő az ünnepek során mindig megemlékezik azokról a szeretteiről, akik már nem lehetnek vele. Mérhetetlenül hálás a szüleinek, nagyszüleinek mindazért a sok jóért és szeretetért, amivel formálták a lelkét. Közel a 70-hez még mindig nekik szeretne bizonyítani.

Az ajándékozással kapcsolatban is elárult néhány titkot és trükköt, amit a Családvarázs videójából tudhattok meg.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.