"Ami a szívemen, az a számon" - így készül a Sztárban sztárra Lékai-Kiss Ramóna

TV2 -
készülés Lékai-Kiss Ramóna Sztárban sztár zsűritag zsűri Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy vadonatúj zsűrivel tér vissza a képernyőre a Sztárban sztár, és többek között Lékai-Kiss Ramóna is zsűritagként próbálja ki magát.

A TV2 gyönyörű sztárja először kapott ilyen jellegű felkérést a csatornától, a Blikknek pedig elárulta, hogy nagyon régi vágya teljesült azzal, hogy zsűritagként mutathatja meg magát.

Külön öröm számára, hogy a versenyzők között rengeteg olyan híresség szerepel majd, akikkel korábban együtt dolgozott, és reméli, az őszinteség még a kritikát is könnyebben emészthetővé teszi.

"Nagyon szeretem ezt a műsort, azzal pedig egy régi vágyam teljesül, hogy ilyen feladatot kaptam.

Mivel tudom, hogy sztárok produkcióit kell majd értékelnem, eldöntöttem, az érzéseimre hallgatok, és ami a szívemen, az a számon. Régóta dolgozom már színésznőként, műsorvezetőként, show-k résztvevőjeként, de itt most laikus nézőként szeretnék hozzáállni" – mondta Rami, aki örül, hogy Papp Szabival, Makranczi Zalánnal és Kökény Attilával fog együtt dolgozni.

"Papp Szabit 18 éves korom óta ismerem, egy társaságba jártunk, Kökény Attila munkásságát az első színpadra lépése óta követem, Makranczi Zalánnal pedig a tavalyi nyarat forgattuk végig a Mintaapákban, mint szerelmespár, szóval nem féltem magam egyetlen nőként.

Ráadásul, amikor először találkoztunk négyen, szinte fuldokoltunk a nevetéstől, nekem másnap izomlázam volt. Ha ennek a negyede összejön a műsorban, akkor sínen vagyunk"

– nevetett a Sztárban Sztár új női zsűritagja.

Lékai-Kiss Ramóna régi vágyát teljesítette a TV2. TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.