"Az élet megnyomorított és lebetegített" - megrázó vallomást tett a magyar énekes

élet vallomás Fehér Balázs Carbonfools
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér Balázs Facebook-oldalán oszotta meg, hogy miért tűnt el annak idején olyan hirtelen a nyilvánosság elől. 

Fehér Balázs a The Carbonfools énekeseként vált ismertté. A banda sok éven át hatalmas sikerrel működött, az énekesnek pedig mindene megvolt, amit kívánhatott. Aztán egy csapásra eltűnt a nyilvánosság elől, 2016-ban jelentette be, hogy végleg elhagyja az együttest. Sok év kihagyás után Balázst a Nyerő párosban láthatták újra a rajongók kedvesével.

Fehér Balázs lemondott asikerről Fotó: Simon Péter

Facebook-oldalán most megosztotta, annak idején miért döntött úgy, hogy nem folytatja sikeres zenei karrierjét. "Mindenem megvolt... siker, pénz, nők, hírnév és ezzel a hírnévvel járó hatalom....
tudjátok miért választottam mégis azt, hogy elengedem? Nem választottam... az élet megnyomorított és lebetegített és nem hagyott fölállni... Az én bölcsességem eltörpül az élet mindenhatósága mellett... hála istennek! Köszönöm a nyomort a szenvedést, ami felnyitotta a szememet és visszafordított a valódi halálból a szívemhez" - írta Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.