Súlyos drogproblémáiról vallott a népszerű magyar tévés, a kokaint is kipróbálta

Forrás: Instagram/Farkas Alexandra -
drogprobléma ÉNB Alexa drog Éjjel-nappal Budapest Koholák Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legnehezebb időszakában több drogot is kipróbált, a végén pedig fű nélkül már aludni sem tudott. Úgy érezte, nem tudja, merre tart az élete, mit is szeretne valójában elérni.

Megdöbbentő őszinteséggel mesélt súlyos drogproblémáiról a népszerű magyar tévés, Koholák Alexandra. A fiatal lány az Éjjel-nappal Budapestben tűnt fel, és vált a média rendszeres szereplőjévé. A hirtelen jött népszerűséget és körforgást nem tudta jól kezelni, miközben csak arra vágyott, hogy szeressék, elfogadják.

– mesélte a Blikknek Alexa, aki egy nála 26 évvel idősebb férfi, Farkas Balázs oldalán találta meg a szerelmet, a biztonságot.

Alexa és férje, aki nem csak támasza, hanem spirituális vezetője is Forrás: Instagram/Farkas Alexandra

Alexa, aki DJ-ként is bontogatja a szárnyait, férje spirituális központjában dolgozik, és olyan embereken próbál segíteni, akik hozzá hasonlóan útkeresők.

– tette még hozzá a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.