Barátnőjével párbajozhat a Kihívók versenyzője: "Nagyon nehéz lenne és nagyon megviselne"

Forrás: TV2 -
Salander Dorina Exatlon Hungary All Star Huszti Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este az Exatlon Hungary végjátékának első fordulójában a Kihívók veszítettek, így a hét első biztos párbajozója Salander Dorina lesz. Huszti Kata arról beszélt, miként éli meg, hogy barátnője veszélybe került.

"Nagyon nehéz most, hogy elveszítettük a végjátékot, hittem benne, hogy meg tudjuk nyerni. Meglepett, hogy Dorka lett a legrosszabb statisztikájú, mert Dorcira vagy magamra tippeltem volna. Kicsit arculcsapásként ért, abszolút megviselne az elvesztése" - mesélte Kata, és hozzátette, Dorka nagyon jól működik téthelyzetekben és jók a képességei. "Amiatt nem aggódom, hogy kiesik, de amiatt igen, hogy nehéz dolga lesz a párbajjal" - jelentette ki.

Forrás: TV2

Kata arról is beszélt, hogy amennyiben Bogi lesz a legjobb játékos, és ő választ Dorkának ellenfelet, nem gondolja, hogy őt küldené, persze bármi megeshet. "Ha mégis, az nagyon nehéz lenne és nagyon megviselne" - kommentálta.

A nézők csütörtök este láthatják a végjáték második fordulóját, ahol kiderül, hogy a Bajnokok vagy a Kihívók közül kerül-e majd ki Dorina ellenfele.

A Kihívók csapatában több változás is történt az elmúlt napokban. Novák Zalán sérülése miatt, Adu László pedig rosszullétei miatt nem folytathatta a versenyt, így nem meglepő, hogy a kék csapatba egy újabb versenyző érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.