Ijesztő tüneteket produkált - Fejsérülést szenvedett az Exatlon játékosa

Exatlon All Stars Rákóczi Renáta fejsérülés Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bajnok megnyerték a végjáték második fordulóját is, így a héten megmenekültek a párbajtól. A futam közben azonban több sérülés is érte a pirosakat: Janka hirtelen rosszul lett, míg Rákóczi Reni fejsérülést szenvedett.

Reni nem emlékszik rá, hogy mikor és hogyan ütötte be a fejét.

"Mivel az adrenalin hajtott, így a futam végéig nem is realizáltam, hogy mi történt. Utána szóltak a többiek, hogy van egy pukli a fejemen. Ahogy kezdtem lenyugodni, éreztem, hogy romlott a reakcióidőm. Fájt a fejem, és nagyon lassan reagáltam a többiek kérdéseire, illetve ahogy felálltam, kicsit megszédültem" - mesélte Reni, aki tudta, hogy a tünetei ijesztőek a többiek számára, a sérülése mégsem komoly. "Nyilván az én sportomban nem ritkák a fejérülések, így tudtam, hogy ez nem komoly. Most nem kézzel kaptam ezt az ütést, hanem nekiütődtem egy elemhez, de tudtam, hogy ha van időm kipihenni, akkor nem lesz gond."

Rákóczi Reni fejsérülést szenvedett Forrás: TV2


Reni aznapra az egészsége érdekében, a biztonság kedvéért kiszállt a játékból. A pénteki párbaj azonban tartogat meglepetéseket, hiszen egy váratlan fordulattal Pap Dorcinak egy újonnan érkező Kihívóval, Derzsi Vikivel kell harcolni a bent maradásért. A két barátnő még mit sem sejt egymás személyéről.
Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.