gyermekáldás örömhír Győri Audi ETO KC kézilabda Jelena Despotovicra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Győri Audi ETO kézilabdacsapatának játékosa, Jelena Despotovic bejelentette, hogy gyermeket vár, így hosszabb ideig nem számíthatnak rá csapattársai. 

Jelena Despotovic, a Győri Audi ETO KC játékosa, aki 2021 nyarán igazolt a csapathoz, most egy örömhírt jelentett be: gyermeket vár. Egészségügyi állapotáról a közelmúltban tájékoztatta a klub vezetését és csapattagjait.

Az elnök, Dr. Bartha Csaba is nyilatkozott a hír kapcsán: „Egy ilyen helyzet mérlegelése klubvezetőként nagyon nehéz.

Egyrészről, mint családapa természetesen örülök és támogatom a családalapítást, azt, hogy egy játékos profi karrierje mellett a magánéletét is építse

- kezdte Dr. Bartha Csaba, és természetesen csak jót kíván játékosának, de nem könnyű helyzet, - épp szezon közben - hogy hosszú időre kiesik egy játékosa.

"Többször tettünk már utalást arra, hogy miért fontos személyesen részt vennünk a decemberi világversenyeken. Miután Jelena Despotovic bejelentette, hogy anyai örömök elé néz, a klub rögtön megtette a szükséges lépéseket a jövő évi keret összeállítását illetően" - zárta nyilatkozatát az elnök.

A Győri Audi ETO történetében nem ez az első, hiszen évekkel ezelőtt Görbicz Anitától is nehezen tudtak megválni, amikor a kézilabdázó első gyermekével volt várandós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.