Sztárban sztár Palya Bea párja videó Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Rihanna bőrébe bújó Palya Bea esett ki a Sztárban Sztár vasárnapi adásból. A szexi dominaként színpadra álló énekesnő a műsor után a Life.hu-nak nyilatkozott. 

Bea kérdésünkre elmondta, számított arra, hogy korán távozik a műsorból, ugyanis az ő közönsége kevésbé követi a televíziós műsorokat. Hozzátette, produkciója nem volt számára komfortos, inkább hatalmas kihívásnak nevezné.

Bea arról is beszélt, mit tanult a produkcióból, és azt is elmondta, mit gondol a saját dominaságáról. Az énekesnő a párkapcsolatáról is vallott: boldog és szerelmes.

Az előadó nemrégiben arról beszélt, szexnaptárt vezet. "Beszéljünk a szexről, mégpedig a házasságban. Egészen biztos, hogy bizonyos idő után már nem megy magától, mert mindig lesz helyette más, mindig lesz, ami fontosabb. Mi a párommal létrehoztunk egy úgynevezett Szexlandet, Szexországot. Ez azt jelenti, beírjuk a naptárba, mikor utazunk oda, mikor szexelünk. Amikor belépünk ebbe a Csodaországba, akkor minden erőnkkel, energiánkkal és érzésünkkel azon vagyunk, hogy csak egymásra figyeljünk" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.