Schobert Norbika megmutatta, mitől ilyen kockás a hasa - Videó

kockás has izmos Schobert Norbert Schobert Norbika edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években izmosra gyúrta magát Schobert Norbika, aki minden egyes nap legalább hét percet szentel annak, hogy eddze hasizmát. Most megmutatta, mit tesz azért, hogy tökéletes felsőteste legyen.

Schobert Norbi nagyobbik fia, Norbika a szemünk láttára cseperedett sármos fiatalemberré. A fiú rengeteg időt tölt edzéssel, aminek meg is van a látszata. A középső gyermek Rékával rendszeresen eljár futni, apukájával pedig szívesen teniszezik, de ha edzésről van szó, szinte bármit szívesen űz.

Norbika egy ideje saját Instagram-oldalán is megoszt egy-egy edzéssel kapcsolatos videót, fotót vagy egyéb tartalmakat, és szívesen motiválja az embereket. Kockás hasának titkát is nemrég fedte fel követői előtt: Norbi minden nap hét percet szentel a kockás hasnak.

A felvételt nézni is fárasztó, de nagy segítség lehet azoknak, akik szintén kockás hasat szeretnének. A fiú egyébként sok bántást kap a kommentelőktől, legutóbb azt kérdezték tőle, hogy milyen rúzst használ. Norbi persze nem hagyta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.