Doszpot Péter sokkoló vallomása: lánya tíz napig volt lélegeztetőgépen

Forrás: ATV -
betegség Palik László lélegeztetőgép kórház Doszpot Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doszpot Péter a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorában mesélte el, hogy lánya tíz napig élet-halál között lebegett egy fertőzés miatt.

Doszpot Péternek az első házasságából két fia, Gergő és Márk, a második feleségétől, Evelintől pedig ikerlányai, Anna Zoé és Zia Szofi születtek. A sztárzsaru 2019-ben arról vallott, hogy elsírta magát, amikor kezébe vette az unokáját, bár ikrei kezdetben féltékenyek voltak a csöppségre.

A korábbi nyomozó Palik László Futtában című műsorában mesélte el, hogy egyik gyermeke háromévesen élet és halál közé került.

– mesélte Doszpot Péter, aki arról is beszélt, hogy lett rendőr. A beszélgetésből kiderül, hogy Doszpot pályafutása önkéntes járőrözéssel kezdődött, és a Budapest Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályán fejeződött be.

Forrás: ATV

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.