Doszpot Péter ikrei féltékenyek voltak a nyomozó unokájára

ikrek unoka féltékenység Doszpot Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doszpot Péter elsírta magát, amikor a kezébe vette az unokáját, de a családjukban nem volt eleinte mindenki ilyen boldog a kisfiú érkezésétől: a nyomozó ikrei eleinte féltékenyek voltak a csöppségre.

Doszpot Péternek kellett idő, hogy megbarátkozzon a nagypapaszereppel, de sikerült hozzászoknia. Lassan másfél éves az unokája, de már az első pillanatban elvarázsolta a volt nyomozót.

Megláttam a kissrácot, és kezembe vettem... Leírhatatlan érzés volt. Elsírtam magam:

Doszpot Péter ikerlányai azonban eleinte nem örültek a kisfiú érkezésének. „Azt hitték, hogy itt fog lakni, és az ő vezető szerepük megszűnik. Féltékenyek voltak, attól féltek, hogy most már csak Donival fogok foglalkozni – mondta Doszpot Péter, de hozzátette, ezen az időszakon gyorsan túljutottak, és már az ikrek is imádják a kisfiút. – Nagyon sokat van nálunk, órákon át tudunk játszani vele" – árulta el a volt nyomozó.

Az online gyűlölet világában élünk – Nincs kiút?http://www.life.hu/csalad/20190414-az-online-gyulolet-vilagaban-elunk-nincs-kiut.htmlA cyberbullying, azaz az internetes zaklatás az egyik legkárosabb zaklatási forma, amely egy fiatalt érhet. Az iskolai agressziótól, bántástól és szekálástól az otthoni lét megnyugvást hozhat. Van ideje a gyermeknek feltöltődni, más pozitív ingerekkel töltekezni. Ám a cyberbullying 0–24 órában jelen van az életében, ráadásul nem csupán egy osztálynyi, hanem gyakran több száz tanúja is lehet. Ráadásul ami egyszer az internetre felkerül, az ott is marad. CsaládOrigoRépatorta lágy karamellaöntettelhttp://www.life.hu/csalad/20190413-repatorta-lagy-karamellaontettel-husveti-sutemeny-recept.htmlA húsvéti kalács mellett, vagy épp helyette, lepd meg szeretteidet egy zöldséges édességgel. Ez a répatorta megállja a helyét bármelyik ünnepi asztalon. A krém lágysága és a karamell utánozhatatlan állaga a könnyű, mégis testes tésztával együtt mindenkit le fog nyűgözni. CsaládOrigoKiss Ramóna: "A ragyogásom titka a kisfiam"http://www.life.hu/csalad/20190418-kiss-ramona-elarulta-ragyogasa-titkat.htmlKiss Ramóna az X-Faktor fináléja után, decemberben köszönt el a nézőktől, hiszen megszületett a gyermeke. Rami az idei tehetségkutatóban is műsorvezető lesz, a Life.hu-nak pedig azt is elárulta, hogyan telnek a vadonatúj mindennapjai. CsaládOrigoGombos Edina megmutatta, milyen nagyot nőttek gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20190417-gombos-edina-megmutatta-milyen-nagyot-nottek-gyermekei.htmlÉvek óta Amerikában él Gombos Edina a férjével és két gyönyörű gyermekével. Úgy tűnik, nagyon boldog és harmonikus a családi életük. A közösségi oldalán most megmutatta, hogy mekkorát nőttek a gyermekei. CsaládOrigoHarper Beckham nyuszival készül a húsvétrahttp://www.life.hu/csalad/20190417-harper-beckham-nyuszival-keszul-a-husvetra.htmlMár a Beckham család is a húsvétra készül. Victoria megmutatta aranyos kislányukat, Harpert. Család--Sztárok, akik nem akarnak hamis képet festeni az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20190414-sztarok-szinesznok-aki-nem-akarnak-hamis-kepet-festeni-az-anyasagrol.htmlEgyre gyakoribb a „tökéletes anya”-jelenség erőltetése. Miközben mi küzdünk otthon a csemetéinkkel, addig az ismert emberek közösségi oldalairól csupa kipihent, vidám és gondtalan anyuka mosolyog ránk. Ez a kép azonban hamis – már ha nem foglalkoztat az aktuális sztáranyuka 2-3 dadát. Szerencsére vannak, akik kihasználva ismertségüket, az igazi anyák mellé állnak, és nem félnek megmutatni, kimondani, hogy gyerekkel az élet a legkevésbé sem nevezhető könnyűnek vagy egyszerűnek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.