Markáns véleményt fogalmazott meg Jim Carrey Will Smith pofozkodásáról

Forrás: WireImage/2017 Stefania D'Alessandro/Stefania D'alessandro -
pofon Jim Carrey Chris Rock Oscar 2022 Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jim Carrey szerint Oscar-díjas kollégája súlyos hibát követett el, amikor mindenki szeme láttára lekevert egyet Chris Rocknak.

Mint azt korábban megírtuk, a 2022-es Oscar-gálán az egyik műsorvezető, Chris Rock olyasmivel viccelt, amivel nem illik: Will Smith feleségének kopaszságára utalva azt mondta, Jada Pinkett-Smith akár G.I. Jane is lehetne. Mivel a színésznőnek a betegsége miatt nincs haja, Will Smith úgy döntött, nem hagyja szó - és tettek - nélkül az ízléstelen élcelődést: felment a színpadra, és felpofozta kollégáját.

Jim Carrey Forrás: WireImage/2017 Stefania D'Alessandro/Stefania D'alessandro

Az eset kapcsán szólalt meg a Golden Globe-díjas Jim Carrey, aki a CBS reggeli műsorában mondta el, hogy undor fogta el a történtektől. Utalva az Oscar átvételekor Will Smith-t fogadó ovációra azt mondta, hogy szerinte Hollywood gerinctelen, és akármit is mond a másik ember a színpadon, senkinek nincs joga odamenni és megütni őt. Azt is elárulta, hogy ha ő kapta volna azt a bizonyos pofont, azonnal 200 millió dollárra perelné Will Smith-t, annál is inkább, mivel, ahogy ő mondta, az esetnek örökre nyoma marad a neten.

A pofozkodás miatt Will Smith azóta már bocsánatot kért mindenkitől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.