Jön a baba: ma születik Czutor Zoli és Zsani kislánya - Videó

Czutor Zoli Születés Czutor-Kilián Zsanett kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoli és Zsani kislánya hamarosan megszületik: kamerák előtt ad életet gyerekének a kismama. 

A Belmondo énekesnének, Czutor Zolinak hamarosan megszületik a hatodik gyereke. Ezúttal egy kislánnyal bővül a család, ráadásul kamerák rögzítik majd az eseményt., Hadas Kriszta műsorában lesz látható a szülés, ami már minden bizonnyal be is indult. A műsorvezető ugyanis Facebook-oldalán tudatta, hogy vasárnap délben riasztották őt Zoliék.

"Egy órán belül meg kell születnie a kislánynak. Arról van szó, hogy Zsaninak napok óta elég magas, nem is elég magas, hanem nagyon magas a vérnyomása. (...) Egy kis fehérjét is találtak a vizeletében, ez azt jelenti, hogy fennáll a toxémia veszélye. Azt nem mondom, hogy toxémia van, hanem fennáll" - mondta Hadas Kriszta.

Terhességi toxémia

A tehességi mérgezés az anyára és a magzatra is negatívan hat:
a baba a méhlepény nem megfelelő működése miatt nem kap elegendő tápanyagot és oxigént, amely gátolja a megfelelő fejlődést, míg az anya a legsúlyosabb esetekben akár rángógörcsöt (eklampszia) is kaphat vagy HELLP szindróma is felléphet nála. A terhességi toxémia fő tünetei az ödéma, a fehérjevizelés és a magas vérnyomás. A terhességi mérgezésről bővebben itt olvashatsz.

Azóta már meg is született a legkisebb Czutor, amiről a Belmondo énekese tett közzé posztot. Mindenkit megnyugtatott arról, hogy a baba és a mama is jól vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.