Kulcsár Edina: "Lassan készen állok visszatérni"

Forrás: Kulcsár Edina -
bejelentés G.w.M közösségi oldal Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina kezdi újra megtalálni életében az egyensúlyt. Bejelentette, hogy hamarosan készen áll visszatérni a közösségi médiába.

Kulcsár Edina úgy érzi, lassan visszatalál önmagához. Amióta G.w.M-mel egy párt alkotnak, láthatóan sugárzik a boldogságtól, és ő is sokkal energikusabbnak érzi magát.

Az egykori szépségkirálynő az utóbbi hónapokban igazán nehéz időszakon ment keresztül, hiszen Csutival januárban jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább. Azonban úgy néz ki, most már látja az alagút végét.

Forrás: Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina

"Kereken egy évvel ezelőtt kezdtem el az életmódváltásomat! Sok pozitív változást reméltem tőle, mert nem éreztem magam jól a bőrömben. Persze, így, egy év elteltével látom, hogy nem volt elég csak az étkezésemen és a mozgás rendszerességén változtatni. Ahhoz, hogy testileg is egészségesek legyünk, nem elég pusztán az életmódunkon változtatni, vagy bevezetni az edzést a mindennapjainkba, hiszen a testi egészség elengedhetetlen része a jó lelkiállapot!" – írta a legutóbbi Instagram-posztjában, amelyet itt lehet megnézni.

"Talán most végre sikerült megtalálnom az egyensúlyt. Lassan készen állok visszatérni, hogy az általatok preferált posztok újra jelen legyenek az oldalamon" – írta követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.