Vasvári Vivien Cápa nyaralás harapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien már két és fél éve él boldog párkapcsolatban Zsigmonddal. A szerelmesek ez alkalomból elutaztak ünnepelni, először San Franciscóig jutottak, majd a célállomás végül Bora Bora lett, ahol egy kisebb baleset érte Vivit.

Viviék nagyon szeretnek utazni, így mindig találnak arra alkalmat, hogy elhagyják az oszágot. Most a szerelmesek a két és fél éves évfordulójukra utaztak el egészen Bora Boráig. A modell szívesen oszt meg Instagram-oldalán fotókat arról, hogy milyen helyeken jártak a szerelmével.

A szerelmespár már napok óta a gyönyörű szigeten tartózkodik, ahol búvárkodnak is. Legutóbb egy ilyen merülés során megsérült a szőke modell, olyannyira, hogy orvosi ellátásra is szüksége volt.

"Miközben a vízben vettem le az uszonyomat, annyi cápa volt körülöttem, hogy véletlenül megrúgtam az egyiket, amelyik meg is harapta a talpamat" - írta a sztorijához Vivi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.