Luxusnyaraláson ünnepli évfordulóját Vasvári Vivi és barátja, Zsigmond - Fotó

luxus Vasvári Vivien szerelem nyaralás luxus nyaralóhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivienre a válása után hamar rátalált a szerelem, Zsigmonddal már két és fél éve egy párt alkotnak. Ez alkalomból elutaztak ünnepelni, és meg sem álltak egészen Bora Boráig.

Nem sokkal azután, hogy Szegedi Fecsó és Vasvári Vivi kimondták a válást, a dögös modellre újra rátalált a szerelem. Kisfiának édesapjával, Fecsóval azért futott zátonyra a kapcsolatuk, mert a férfi folyamatosan csalta őt.

Akárcsak Vivi, Fecsó is más személyében találta meg a boldogságot, életükben azonban közös gyermekükön és házasságukon kívül még egy valami közös: Fecsó és Vivi is egy kis időre szakítottak jelenlegi párjukkal.

Mára mindkét páros átlendült a nehézségeken, és harmonikus párkapcsolatban élnek. Mivel Viviék nagyon szeretnek utazni, a félévfordulót sem itthon ünnepelték, hanem repülőre pattantak, és egészen San Franciscóig mentek. A dögös szőkeség fotóiból jól látszik, milyen helyeken jártak a szerelmesek, akik természetesen a Golden Gate hídnál is szelfiztek.

Nem Amerika volt a végső úticél, hanem Bora Bora, ahonnan Vivi már egy bikinis fotót is közzétett követői nagy örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.