Rácz Jenő babája babaszoba baba Rácz Jenő várakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára megszületik Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri kislánya, Kamilla. A sztárpár már az utolsó simitásokat végzi a babaszobán. 

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra még tavaly nyáron mondták ki a boldogító igent. Novemberben pedig egy ultrahangos fotóval jelentették be, hogy bővül a családjuk. Pár nappal később arra is fény derült, hogy Dóri kislányt hord a szíve alatt. Rácz Jenő már most odáig van gyermekéért, Kamilláért.

A kismama büszkén vállalja megváltozott testét, korábban már azt is elárulta követőinek, hogy a hatodik hónapig 14 kilót hízott.

Dóri már a terhessége végén jár, ezért férjével, Jenővel az utolsó simításokat végzik a babaszobán. Különleges módszert választottak: Dóri hasát frissentartó fóliával tekerték körbe, amire rózsaszín festéket kentek és így dekorálták a babaszobát.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.