Ritka pillanat! Kislányával közös fotót posztolt Kulcsár Edina

Forrás: Facebook -
fotó Nina Kulcsár Edina Kulcsár Edina kislánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina az utóbbi időben ritkábban enged betekintést a hétköznapjaiba, mint korábban. A gyerekekről fotót szinte nem is lehet látni a közösségi oldalán. Nemrég azonban kivételt tett és megmutatta, milyen nagyot nőtt kislánya, Nina.

Kulcsár Edina nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött, az év elején jelentették be volt férjével, Csutival, hogy a házasságuk véget ért. Nem sokkal később a modell nyilvánosságra hozta, hogy új szerelem van az életében. Választottja nem más, mint a fiatal rapper, G.w.M. Ezzel alaposan felkavarta a közvéleményt, és rengeteg támadást is kapott. Kapcsolatuk és válásuk részleteiről Edina interjút is adott a Life.hu-nak, Csuti pedig az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott a nehézségekről, amiken keresztülmentek.

Az mindkettejük számára nagyon fontos volt, hogy a válásból a gyermekeik semmit ne érezzenek. A házasságuk válsága alatt sem mutatták már annyit a gyermekeket a közösségi médiában, mint korábban. Edina azonban nemrég kivételt tett és Instagram-oldalán megmutatta, milyen nagyot nőtt tündéri kislánya, Nina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.