Új párjáról beszélt Schmuck Andor: ilyen nő a választottja

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
esküvő feleség Schmuck Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV Ébredj velünk című műsorában beszélt új párjáról Schmuck Andor. Az 51 éves politikus még idén megnősül - harmadszorra is.

Új párjának ez lesz az első esküvője, így Schmuck romantikus, hercegnős lakodalmat tervez. A médiát - ameddig csak lehet - szeretné távol tartani a kedvesétől.

Schmuck Andor hercegnős lakodalmat szeretne Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Arra jöttem rá, hogy a kapcsolataimban – szerintem – mindig abban hibáztam, hogy nagyon hamar engedtük be a médiát. Most ez úgy fog történni, mint a Columbo felesége. Ameddig csak tudom, addig őrzöm, védem, nem engedem a média közelébe, hogy minden egyes pillanat, élmény, amit együtt tudunk tölteni az nekünk szóljon" - mondta a plitikus, majd hozzátette, mindenkinek azt kívánja, hogy legalább 15 percig szeresse úgy valaki, ahogy őt szereti a barátnője. Választottját csodálatos, kedves, bűbájos, okos, intelligens teremtésnek írta le.

Schmuck Andor 2021. júliusában vált el második feleségétől, aki 26 évvel volt fiatalabb nála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.