Hamarosan kiderül, elveszíti-e Oscar-díját Will Smith

Forrás: AFP/Angela Weiss -
pofon Oscar-díj Chris Rock Oscar 2022 Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith a 2022-es Oscar-gálán a színpadon felpofozta Chris Rockot, aki a sztár feleségének kopaszságán poénkodott. Az incidens egyik következménye lehet, hogy a sztárt megfosztják a legjobb színésznek járó Oscar-díjtól. 

Az 54 tagú filmakadémia egyik tagja szerint az igazgatótanácsot megosztja a botrány, több megbeszélést is tartottak az üggyel kapcsolatban, hiszen maguk a vezetők sem értenek egyet. Ennek oka, hogy az elítélt szexuális ragadozót, Harvey Weinsteint és a szökésben lévő Roman Polanskit sem fosztották meg díjaiktól, így Will Smith pofonja sem lehet indok arra, hogy elvegyék tőle az elismerést.

Will Smith és Jada Pinkett-Smith a 2022-es Oscar-gálán Forrás: AFP/Angela Weiss

Arról is felröppentek pletykák, hogy az élő tévéadásban történt erőszakos kirohanása után ügynöksége is szakítani akar a világsztárral, de a Creative Artists Agency vezetői tagadják, hogy akár csak fontolóra is vették volna, hogy elbocsátják az 53 éves színészt - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.