Chris Rock testvére követeli, hogy vegyék el Will Smith Oscar-díját

pofon Oscar-gála Chris Rock Will Smith botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Rock testvére, Kenny Rock szerint az akadémiának fontolóra kéne venni, hogy elvegye Will Smith Oscar-díját a pofozkodás után.

Ahogy már megírtuk, sosem látott botrány történt az idei Oscar-gálán. Chris Rock elsütött egy viccet Will Smith autoimmun betegséggel küzdő feleségével kapcsolatban, mire a világsztár nemes egyszerűséggel felment a színpadra, és megütötte a komikust.

Az eseményeknek itt még nincs vége: az akadémia vizsgálatot indított, felfüggesztették a színész készülő filmjét, és sokan támadják a Smith-családot, többek között Árpa Attila sem volt képes szó nélkül hagyni az eseményeket.

Chris Rock testvére azonban nincs megelégedve az eddigi fejleményekkel: követeli, hogy vegyék el a színész Oscar-díját.

Forrás: AFP/Robyn Beck

"Elszomorít, amikor újra és újra megnézem a felvételeket, hiszen megtámadtak egy olyan embert, akit szeretek. A bátyám nem jelentett fenyegetést számára, mégis megütötte. Abban a pillanatban nem tisztelte őt, csak mélységesen megalázta a gálát követő nézők előtt" – mondta a Los Angeles Timesnak Kenny Rock. Hozzátette, biztos benne, hogy testvére nem viccelődött volna Will Smith feleségén, ha tudja, hogy betegséggel küzd, és úgy véli, az akadémiának meg kéne fosztani a színészt a díjától.

"Azonnal ki kellett volna küldeni az eseményről Smitht. Nagyon könnyedén felsétálhatott a színpadra, sokkal rosszabb dolog is történhetett volna. Emiatt felelősségre fogom vonni a gála rendezőit" – mondta Kenny Rock.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.