Egész életedben rosszul etted a pirítóst! Ezzel a módszerrel még finomabb lesz a reggeli

Forrás: Shutterstock -
pirítós új módszer reggeli fordított pirítós toast
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is jobb, mint egy-két szelet frissen készült pirítós, megkenve vajjal, lekvárral vagy mogyorókrémmel. Egy ételszakértő szerint azonban egész eddigi életünkben rosszul ettük ezt a kedvelt élelmiszert.

A pirítóssal kapcsolatos örök kérdés, hogy mennyire szabad megsütni a kenyérszeleteket. Vannak, akik világosbarnára pirítják, míg mások szinte szénné égetik a kenyeret. Nemcsak a pirultsági fok, hanem a feltét is megosztja az embereket, hiszen egyesek édesen, míg mások sósan szeretik, az emberek egy része pedig magában, egy forró teával vagy kávéval fogyasztja ezt a reggelit.

Forrás: Shutterstock

Egy ételszakértő teljesen új megvilágításba helyezte a pirítósfogyasztást. A Sun cikke szerint a szakértő úgy véli, a megkent pirítósokat fejjel lefelé tartva, azaz a feltéttel lefelé kellene elfogyasztanunk. Mindezt azzal indokolja, hogy így sokkal hamarabb és nagyobb felületen találkoznak az ízlelőbimbók a pirítósra kent krémekkel vagy lekvárral.

Állítása szerint ezzel teljesen új szintre emelhetjük a pirítósevést.

Ha kíváncsi vagy még hasonló trükkökre, akkor kattints ide, és nézd meg, hogyan lehet egyszerűen megfőzni a brokkolit, hogyan kellene párosítani a frissen mosott zoknikat, vagy milyen trükk létezik a kenyérpirító kitakarítására!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.