"Vannak nézeteltérések, féltékenység" - válságban Tápai Szabina házassága?

Forrás: TV2 Sajtószoba -
házasság válság Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január végén röppent fel a pletyka, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága válságban van. A pár tagadott, bár korábban a volt kézilabdázó azt nyilatkozta, hogy a házasságuk egy hullámvasút. Később kiderült: küzdenek a kapcsolatuk megmentéséért, nemrég pedig bejelentették, hogy utoljára adnak interjút közösen. Egy ismerős állítása szerint a házasságuk jelenleg is nehéz időszakon megy keresztül. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságáról a barátaik vallottak január végén: azt állították, hogy a pár kapcsolata válságba került. Most egy ismerős szólalt meg a sztárpár kapcsolatáról.

Válságban Tápai Szabina házassága? "Vannak nézeteltérések, féltékenység" Forrás: TV2 Sajtószoba

"Drukkolok Gáboréknak, bízom benne, hogy minden rendbe jön közöttük. Nehéz időszakon mennek keresztül, vannak nézeteltérések, féltékenység, de a gyerekek mindennél fontosabbak a számukra, ez pedig reményre adhat okot"

- mondta a neve elhallgatását kérő ismerős a HOT! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.