Szerelmes kijelentést tett kedveséről ByeAlex: "Na, megvan a feleségem"

Forrás: Instagram/byealexittvan -
ByeAlex barátnője feleség szerelem ByeAlex Rákóczi Benjamina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy éve alkot egy párt ByeAlex és Benjamina. 

ByeAlex az utóbbi időben inkább sarkos véleménynyilvánításaival került az érdeklődés középpontjába. Legutóbb kemény véleményt fogalmazott meg a gyerekeknek szóló tehetségkutatókkal kapcsolatban, korábban pedig egy ismert étteremlánccal rúgta össze a port.

Most azonban nem kritikát tett közzé, hanem egy szerelmes posztot kedveséről, Benjamináról, amit itt lehet megtekinteni.

ByeAlex Forrás: Instagram/byealexittvan

"1 éve... tavaly ilyenkor az utolsó megbeszéléseink voltak a Berúgni klipünk kapcsán a rendezőnkkel. akkor láttam Benjaminát, és döntöttem úgy - utolsó percben - hogy meghívjuk szerepelni. Emlékszem, viccelődtem is a rendezővel, hogy "na, megvan a feleségem!" Másnap megismertem. Harmadik nap már összerafináltkodtam egy randit. Tavaly november óta meg már együtt is élünk. Szeretem. Az ő biztonsága, boldogsága, szeretete és mosolya igazi érték a mindennapjaimban" - írta a képhez az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.