70 évesen lett nagymama Oszvald Marika: repes az örömtől az operett sztárja

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
boldogság Oszvald Marika unoka Operettszínház család operett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház sztárja áprilisban ünnepelte hetvenedik születésnapját. Oszvald Marika talán nem is tudott volna csodásabb ajándékot elképzelni egy unokánál.

A színművész lánya, Hídvégi Krisztina tíz évig küzdött azért, hogy anya lehessen, mire végre sikerült teherbe esnie. Hosszas küzdelem után végül idén május elején adott életet gyermekének, a szülésnél pedig jelen volt Oszvald Marika is, aki elsők között tarthatta kezében a csöppséget. Az operetténekesnő így hetvenévesen lett nagymama.

– mesélte a Blikknek Oszvald Marika.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Mámorító érzés, ahogy megfogom a picike testét és megsimogatom a selymes bőrét, és imádom a finom illatát. Körülbelül ugyanazt érzem, mint amikor eufórikus állapotba kerültem a saját szülésem után. Szerencsére nagyon stramm a lányom, le a kalappal előtte. Van segítség bőven, együtt örülünk, mert nagyon sokáig, kitartóan küzdött a lányom, hogy édesanya lehessen. A tanácsaimra egyáltalán nincs szüksége, a lányom egy védőnő, fölkészült mindenre, elolvasott, amit csak lehet"

– árulta el a részleteket a színművésznő, aki a hetedik X-et elérve sem szeretne lassítani és töretlen lendülettel dolgozik és veti bele magát az új kalandokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.