Hihetetlen: erre készül Pécsi Ildikó fogadott fia

Forrás: Instagram/Csaba L. Péterfi -
fotókiállítás fotóművész Pécsi Ildikó Pécsi Ildikó fogadott fia kiállítás L. Péterfi Csaba Keleti Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A másfél éve elhunyt színészlegenda, Pécsi Ildikó fogadott fia meglepő fába vágta a fejszéjét. Kiállítást szervez, méghozzá a legendás magyar fotóművésszel, Keleti Évával közösen.

A Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar fotográfus, Keleti Éva tavaly ünnepelte kilencvenedik születésnapját. A magyar fotográfia nagyasszonya azonban nem gondol a visszavonulásra, és most is épp új kiállításán dolgozik, amelyen nem archív felvételek, hanem vadonatúj képek lesznek láthatóak. Ebben a nagy munkában nem más, mint Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba segít neki.

Forrás: MTI/Cseke Csilla

– mesélte a férfi a Ripostnak és elárulta azt is, hogy a művésznő augusztusi születésnapjára szeretett volna egy különleges kiállítást szervezni, amikor jött az ötlet, hogy készítsenek új képeket. A kiállítás címe a Párban lesz, és híres családtagokat, szerelmespárokat, színpadi játszótársakat, de akár házi kedvenceket is fotóznak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.