Keleti Éva őszintén nyilatkozott Pécsi Ildikóról: "Ő egy igazi magyar nő, asszony volt”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fotós Pécsi Ildikó kiállítás Keleti Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó legszebb képeiről "Pécsi Ildikó Keleti Éva szemével" nyílik május 21-én, pénteken kiállítás Gödöllőn. A legendás fotóművész ennek kapcsán mesélt a Kossuth-díjas színésznővel való barátságáról.

A kiállításon látható, gyönyörű képeket a legendás fotóművész, Keleti Éva készítette, akit nagyon jó fűzött Pécsi Ildikóhoz.

"Harmadéves főiskolás volt Ildikó a Színművészetin, amikor megismertem. Utána a Nemzeti Színházban játszott, A salemi boszorkányokban, fantasztikus előadás volt, nagy nevekkel. Ildikó alakította azt a lányt, aki azt mondja, hogy elcsábították. Onnantól kezdve tartott a mi barátságunk" - mesélte a Ripostnak Éva.

Pécsi Ildikó színművésznő Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán

Éva szerint a színművésznő szerette magát megmutatni, ár a kacérkodás távol állt tőle.

"Pécsi Ildikó tudta, hogy gyönyörű teste van. Megmutatta magából azt, amit az akkori kor engedett, sőt, talán picit többet is. Egy meztelen hátat megmutatni például, akkoriban nem volt illendő, de ő ezzel nem törődött.

Arra azért odafigyeltünk, hogy ne lépjünk át egy bizonyos határt. Biztos egyébként, hogy a Playboyban sosem vállalt volna szereplést. Tudta azt, hogy nem erre vágyik. Ő egy igazi magyar nő, asszony volt" - tette hozzá a fotóművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.