Túl kövérek a nőrokonai, ezért a neten árulja menyasszonyi ruháját egy nagymama

body shaming menyasszonyi ruha kövérség komment menyasszony apróhirdetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas felháborodást váltott ki egy apróhirdetés, amelyben egy nagymama saját egykori esküvői ruháját árulja. Nem az ár vagy maga a fehér viselet, hanem a poszt szövege volt az, amely kiverte a biztosítékot.

Egy Las Vegas-i nagyszülő gondosan elcsomagoltatta, hogy megőrizze menyasszonyi ruháját. A mama arra számított, hogy valamelyik menye, esetleg az egyik unokája szívesen és büszkén viseli majd az ő egykori esküvői öltözetét. A ruhát azonban egyik rokona sem vette fel, mégpedig azért, mert nem fértek volna bele.

A nagymama a netes hirdetésben elképesztő stílusban, hosszú sorokon keresztül támadja saját családját, és mindegyik nőrokonát; legyen az idősebb vagy kisgyermek, kövérnek nevezi.

– idézi a 24.hu az apróhirdetést, amely igazi népharagot váltott ki. A kommentelők ízekre szedik az idős asszonyt, amiért saját frusztrációját és testképzavarát kiterjeszti saját családjára, és a picit teltebb nőrokonokat "hatalmasnak" és burkoltan kövérnek nevezi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.