Vérfagyasztó dologra bukkantak a Google Térkép felhasználói - fotó

Forrás: Shutterstock -
bizarr vérfagyasztó Google Térkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google Térkép felhasználói teljesen ledöbbentek, amikor néhány véráztatta képet fedeztek fel egy lakatlan szigeten, egy olyan területen, ahová a Google autója nem tud bemenni.

Az ijesztő felvételt Tanzánia partjainál, egy apró lakatlan szigeten, Irguwán fedezték fel. A netezők úgy vélik, hogy egy rejtélyes gyilkosság történhetett ott.

A szigetnek egyébként nincs olyan útja, amelyen keresztül a Google kamerával felszerelt autója végig tudna menni, de utcanézetben megjelenik egy furcsa ipari épület. A vérrel borított folyosón először egy férfi holttestét lehet látni, majd egy ajtót, melyre valaki ráírta, hogy "rossz emberben bíztál meg", mellette pedig az "elkéstél, most fordulj vissza" felirat olvasható.

Forrás: Google Maps

Bár az egyértelmű, hogy a szövegeket és a vért utólag szerkesztették a képekre, azonban folyosó végén áll egy - szintén odaszerkesztett - ember, ami mögött egy furcsa árnyék már igencsak hátborzongatóvá teszi a fotót - írja a Daily Star.

Forrás: Google Maps

A kommentelőknek vegyes érzései vannak a képekkel kapcsolatban. Sokan megkérdőjelezik, hogy bármi valóságos látható lenne rajta, míg mások töretlenül hisznek abban, hogy túlságosan bizarr a megörökített jelenet ahhoz, hogy ténylegesen csak a képzelet szüleménye legyen.

Nem ez az első eset, hogy a Google Térképen furcsa képek jelentek meg. Korábban egy az otthonában maszturbáló férfit fotózott le Google kamerája, de szörnyet is felfedeztek már a lelkes felhasználók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.