Csuti őszintén vallott az elmúlt időszak nehézségeiről: "Teljesen sosem jöhet rendbe minden”

Forrás: Szabó András Csuti -
Gina Medox Nina Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András Csuti élete sokat változott az elmúlt időszakban. Gyermekei anyjával, Kulcsár Edinával pontot tettek kapcsolatuk végére, azonban gyerekeik miatt mégis tartják a kapcsolatot. Csutira pedig néhány hónappal ezelőtt a szerelem ismét rátalált.

Kulcsár Edinára G.w.M oldalán talált rá a boldogság, Csuti pedig Gina mellett talált rá a szerelemre, így mindkét oldalon ismét teljes a harmónia. Csuti azonban bevallotta, hogy nem könnyű számára, hogy a kialakult helyzet miatt kevesebb időt tölthet gyermekeivel. Mivel az ő szülei is elváltak, fontos neki, hogy Medox és Nina minél kevesebbet érzékeljenek a kialakult helyzetből.

Szabó András Csuti Forrás: Szabó András Csuti

"A gyerekek szempontjából abszolút megvan a közös nevező, és elképesztően büszke vagyok erre. Edinával mindketten tudjuk, az a legfontosabb, hogy szerető anyukájuk és szerető apukájuk legyen" – mondta Csuti a Blikknek. "Boldog vagyok és kiegyensúlyozott, ám teljesen sosem jöhet rendbe minden. Száz százalékban akkor lennék boldog, ha annyit kapnék a gyerekeimből, mint korábban. Ezen nem lehet már változtatni, de minden más tökéletesen rendben van" – mondta, majd hozzátette, hogy boldogságához nagyban hozzájárul szerelme, Gina is.

"El vagyok kényeztetve. Sok szeretet kaptam év elejétől olyan helyekről, amit nem is gondoltam volna. Hálás lehetek, hogy ennyi szerető ember vesz körbe. Ginát a gyerekeknek is bemutattam már, egyre nagyobb teret kap az életemben, egyre többet tapasztalunk egymásból. Úgy jött az életembe, mint egy nyári zápor. Az egyik pillanatban még borús volt, aztán 48 óra leforgása alatt átalakult minden. Gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, elkényeztet. Maximálisan helyt áll mindenben, pedig a megismerkedésünkkor durva mély vízbe került az életem tengerében."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.