Illés Fanni: "Nehéz volt elfogadni, hogy a plusz súlyok és a zsírosodás a terhesség velejárói"

terhesség kisbaba Illés Fanni paralimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várandóssága vége felé jár Illés Fanni paralimpiai bajnok úszó. Korábban nem érezte, hogy vágyna az anyaságra, ám ez megváltozott.

"A vőlegényem, Álmos már egy jó ideje pedzegette, hogy szeretne babát. Én sokáig nem láttam magam anyaként, sosem volt kisbaba a közvetlen környezetemben, mindig csak az úszás volt. Emiatt féltem, hogy jó anya lennék-e. Majd tavaly megbeszéltük, hogy a tokiói paralimpia után belevágunk, és jöhet a baba. Nagy meglepetésünkre elsőre összejött" – mesélte a hot! magazinnak Fanni, aki korábban hormonproblémákal küzdött.

"Akkor kezdtem gyanakodni, hogy várandós vagyok, amikor hirtelen elkezdtem fáradékony lenni, a cicám, Csík pedig a szokottnál többször nyalogatott és masszírozta a hasamat. Az első terhességi teszt negatív lett, majd vártam egy-két napot, és csináltam még néhányat, amik már két csíkot mutattak! A hormonális és a testi változásokat rosszul éltem meg, hiszen előtte élsportolói testhez voltam szokva. Az első három hónap olyan volt, mintha nem is az én testem lenne. Nehéz volt elfogadni, hogy a plusz súlyok és a zsírosodás a terhesség velejárói, de mint mindenhez, úgy ehhez is hamar alkalmazkodtam" - mondta az úszó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.