Eljegyezték Illés Fanni paralimpiai bajnok úszót: "Ááá nekem biztos, hogy nem lesz férjem, hiszen gyűrűs ujjaim sincsenek"

eljegyzés Illés Fanni paralimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkérte edző-párja, Szabó Álmos Illés Fanni kezét. A paralimpiai bajnok úszó a közösségi oldalain számolt be boldogságáról. 

"Kislány korom óta úgy voltam ezzel a dologgal: ááá nekem biztos, hogy nem lesz férjem, hiszen gyűrűs ujjaim sincsenek, gondoltam ez egy tuti jel... Azonban ma este a nagybetűs FÉRFI, aki több mint négy éve a társam az élet minden területén, álmaim gyűrűjével a kezében azt mondta nekem, hogy szeretné ha a felesége lennék és ezzel engem a világ legboldogabb nőjévé tett" - írta Fanni az Instagramon.

Hiszem, hogy azért vagyok itt, hogy kapocs lehessek a fogyatékossággal élő és az "ép" emberek között. Illés Fannival készült interjúnkat ITT olvashatod.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.