Bámulatos: így festene ma a 96 éves Marilyn Monroe - Videó

Photoshop Marilyn Monroe művészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történelem egyik legnépszerűbb szőke ikonja június 1-jén lett volna 96 éves, és, mint minden évben, a rajongók számos saját készítésű vizuális anyaggal emlékeztek meg kedvencükről.

A digitális technológiának köszönhetően ma már szinte gyerekjáték megtippelni, milyen vonásokkal rendelkezett valaki óvodásként, vagy hogyan festene 20-30 évvel idősebb korában.

A több mint egymillió feliratkozó által követett PhotoshopSurgeon nevű Youtube-csatorna ügyes alkotója egészen akkurátusan képezte le, milyen lenne ma Marilyn Monroe külseje. A művész feltételezései alapján a korosodó díva a természetességet pártolná: hajfestésnek, botoxnak és ráncfelvarrásnak nyoma sincs a fotón, ami nagyvonalú elképzelés, tekintve, hogy ma már alig akad olyan híresség, aki ne próbálná minden lehetséges eszközzel fiatalítani magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.