Sáfrány Emese kiakadt: 40 percet vártak a taxira a tűző napon

Forrás: Instagram/Sáfrány Emese -
Kiakadt taxi kisfia Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese Instagram-történetben fakadt ki, miután nem olyan autó érkezett, amilyet kért, ráadásul 40 percet kellett várnia kisfiával a tűző napon. A taxis ezen felül fix 9000 forintért akarta őket elvinni a megadott címre.

A légtornász a minap taxival szeretett volna utazni, azonban ez egyáltalán nem ment olyan egyszerűen, ahogy gondolta. Emese 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban mesélte el követőinek, mi történt vele.

"Elkeserítő, hogy még mindig vannak olyan taxisok, akik közlik, mennyiért hajlandóak elvinni (pedig látja, hogy babával vagyok)" – idézi a Blikk Emesét.

Forrás: Instagram/Sáfrány Emese

Mint elmondta, a taxis 9000 forintért akarta őket elvinni a megadott címre, ráadásul Emese hiába kért kombit a sok csomagja miatt, nem azt küldtek neki. A légtornász 40 percet várt a tűző napon a kisfiával.

Sáfrány Emese és párja, Ádám nem sokkal a kisfiuk születése után, áprilisban döntöttek úgy, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. A légtornász most igazán nehéz időszakon megy keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.