Sáfrány Emese őszintén vallott szakításáról: pszichológus segítségét kérte a feldolgozáshoz

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
pszichológus szakítás segítség Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese és párja, Ádám nem sokkal a kisfiuk születése után, áprilisban döntöttek úgy, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. A légtornász most igazán nehéz időszakon megy keresztül.

"Egyedülálló szülőként is próbálok helytállni" – mondta Emese a Story magazinnak. Úgy véli, gyermeke szempontjából jobb, hogy a születése után történt a szakítás, mivel neki már az lesz a természetes, hogy az édespja nem él velük.

Emese azt is elmondta, hogy a szakítás után úgy döntött, pszichológus segítségét kéri: "Ez az időszak most rettenetesen megterhelő, mert nem elnyomom, hanem kiadom magamból a sérelmeimet, fájdalmaimat".

Sáfrány Emese Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

A szakítás ellenére kisfiuk, Nolen továbbra is összeköti őket Ádámmal, így ugyanúgy tartják a kapcsolatot, és az is előfordul, hogy hármasban programoznak.

"Egyelőre a fiamra és saját magamra szeretnék koncentrálni" - vallotta be a légtornász, aki jelenelg úgy érzi, még nem áll készen egy komoly kapcsolatra.

Emese szerencsére nem maradt segítség nélkül, a szülei és a nagyszülei mellette állnak. Ádám és Ádám szülei is ugyanúgy kiveszik a részüket a gyereknevelésből, a légtornász számára pedig hatalmas boldogság, hogy mindenki a kicsi érdekeit nézi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.