28 évvel fiatalabb nőbe szerelmes az ABBA 77 éves sztárja

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Britta Pedersen -
párkapcsolat szerelem Björn Ulvaeus ABBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Björn Ulvaeus, az ABBA sztárja februárban közölte a nyilvánossággal, hogy 41 év házasság után külön utakon folytatják a feleségével. A 77 éves férfi néhány hónap elteltével ismét szerelmes, egy nála 28 évvel fiatalabb hölgy a választottja.

A The Sun információi szerint a szerencsés hölgyet Christina Sasnak hívják, és a világ egyik legnagyobb lemezkiadójának a munkatársa Németországban.

"Ő a partnerem, Christina. Már egy ideje randizunk, és úgy éreztem, el kell hoznom őt erre az eseményre. Ez az első alkalom, hogy egy párként jelenünk meg"

- mutatta be kedvesét Björn a vörös szőnyegen.

Björn Ulvaeus Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Britta Pedersen

Az együttes virtuális koncertsorozata május 27-én kezdődőtt egy speciális londoni arénában. Negyven év után új stúdióalbumot készített az egykor legfelkapottabb zenekar: az ABBA Voyage című, tíz dalt tartalmazó album novemberben jelent meg, még azt megelőzően, hogy elindítanak egy koncertsorozatot, amelyen avatárok adják elő a legnépszerűbb dalaikat – jelentette be csütörtökön az együttes egy online sajtótájékoztatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.