356 napja nem ivott alkoholt a világhírű modell: elmondta a tapasztalatait

Forrás: WireImage/2020 Steve Granitz/Steve Granitz
Forrás: WireImage/2020 Steve Granitz/Steve Granitz -
Chrissy Teigen józanság alkohol John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Legend felesége, Chrissy Teigen hosszú ideig volt az alkohol rabja, de egy évvel ezelőtt úgy döntött, leszámol függőségével. 

"Egy csepp alkoholt sem ittam az elmúlt 365 napban! Néha hiányzik a bódultság és a gondtalanság érzése, de hogy őszinte legyek, a vége felé már nem adta meg azt a jóleső érzést" - írta a modell az Instagramon. Hozzátette, ő azért kezdett inni, hogy megszüntesse a szorongását, ami érdekes módon pont akkor múlt el végül, amikor abbahagyta az ivást.

Teigen bevallotta, néha rossz érzés számára visszagondolni arra az időszakra, amelyre az alkohol miatt nem emlékszik tisztán, például a díjátadókra, családi nyaralásokra

"Bár őszintén szólva, még nem tudom, hogy fogok-e újra inni, de azt tudom, hogy soha nem akarok olyan mélyre kerülni. Hagyom, hogy előjöhessenek a rossz álmok, és próbálom a problémáimat terápia segítségével megoldani, alkohol nélkül" - írta Chrissy.

2020. szeptemberében, a várandósság 28. hete előtt veszítette el gyermekét a modell. A kis Jack lett volna Chrissy és John harmadik gyermeke. Bánatában az alkohol felé fordult, de akaraterejének és férje támogatásának hála, mostanra felépült a lelki traumából és ismét a gyermekvállaláson gondolkodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.