Megrázó vallomás: Alec Baldwin lányát tinédzserként megerőszakolták

Ireland Baldwin nemi erőszak USA alkohol Amerika alkotmányos jogok Alec Baldwin abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ireland Baldwin TikTokon mondta el, hogy tizenévesen, amikor magatehetetlen állapotban volt, megerőszakolták, amit még szüleinek sem mert akkor elmondani, csak az őt ellátó nővér tudott róla. 

Múlt pénteken az USA-ban eltöröték a nők abortuszhoz való alkotmányos jogát, az államok maguk dönthetnek, hogy engedélyezik-e vagy sem a terhességmegszakítást. Az ügy kapcsán több híresség is felszólalt a nők és a személyes döntéshez való joguk érdekében, sokan álltak elő saját abortusztörténetükkel.

Ireland Baldwin Forrás: Instagram/Ireland Baldwin

A világhírű színész, Alec Baldwin lánya, Ireland Baldwin is úgy érezte, meg kell osztania a saját sztoriját, hogy ezzel is érzékeltesse, mekkora súlya van egy ilyen döntésnek.

TikTok-videóban mesélte el, hogy tiniként megerőszakolták, amit nyilván nagyon rosszul élt meg, különösen azért, mert senkivel nem merte megosztani a fájdalmát. Az alkoholhoz, bulikba menekült, és mérgező szerelmi viszonyokat tartott fenn. Az egyik ilyen kapcsolatában lett terhes, ám a gyerek apja teljes mértékben elzárkózott a házasságtól és az apaságtól, ezért Ireland az abortusz mellett döntött:

„Azért döntöttem a terhességmegszakítás mellett, mert ha valaki, én tudom, milyen érzés két, egymást gyűlölő ember közé megszületni. Miután világra jön, örökbe adhattam volna a gyereket? Lehetséges. Egy biztos, hogy stabil anyagi biztonság és egy szerető, támogató partner nélkül felnevelni egy babát nekem nem ment volna. Magamat választottam, és újra ezt tenném. Ez a te életed, a te döntésed" - mondja a videóban.

https://www.tiktok.com/@irelandshmireland/video/7113578566067096878?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6896116265312781830

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.