Hoppá: Elon Musknak titokban ikrei születtek

Forrás: Getty Images/Pool -
ikrek Elon Musk grimes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ leggazdagabb emberének és Shivon Zilisnek, a Musk által alapított Neuralink nevű neurotechnológiai vállalat egyik felsővezetőjének gyermekei 2021 novemberében jöttek világra.

A Business Insider által megszerzett bírósági dokumentumok alapján a kicsik idén májusban kapták meg véglegesen világhírű édesapjuk családnevét, középső nevük pedig anyjuk vezetékneve alapján lett bejegyeztetve. Ezeken a papírokon szerepel a hivatalos bírósági pecsét, illetve Musk és Zilis aláírása is.

Elon Musk Forrás: Getty Images/Pool

A SpaceX alapítója immár elmondhatja magáról, hogy kilenc gyermek büszke édesapja. Első felesége először egy ikerpárral, majd hármas ikrekkel ajándékozta őt meg, exnejétől, az énekesnő Grimes-tól egy babája született, azután még egy közös kicsit vállaltak béranya közreműködésével – írja a CNN

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.