Friss információk Marics Peti állapotáról: így van most az énekes

Forrás: Marics Peti /Instagram -
Valmar hangszálcsomó Marics Peti visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valmar duó Marics Petije egy hónapos pihenőre kényszerült, mivel a hangszálain csomók keletkeztek. Orvosai szigorú pihenésre ítélték, és azt is elmondták neki, hogyha nem vigyáz magára, műtét is várhat rá. Most friss hírek érkeztek a fiatal énekes állapotáról.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Valmarnak tíznél is több koncertet kellett lemondania, hogy Peti pihentethesse a hangját. Most azonban letelt az egy hónap, és újult erővel vetették bele magukat a fesztiválozásba.

"Antibiotikumot írt fel az orvosom, már csak néhány szem gyógyszer van hátra, és véget ér a kúra.Természetesen a jövőben is kell majd ellenőrzésre járnom, de sokat javult az állapotom"

– mesélte a Borsnak Peti, majd hozzátette:

Marics Peti Forrás: Marics Peti /Instagram

"Igyekszem kevésbé erőteljesen kiabálni a színpadon, de én azért éreztem, hogy nem vagyok száz százalékos. Rendkívül nehéz visszafogni magamat, amikor a nézőtéren előttem áll a közönségünk és velünk együtt üvöltik a dalainkat. Ettől függetlenül igyekszem nem elfelejteni az orvos utasítását: a korábbihoz képest kíméletesebben kell használnom a hangomat" – zárta rövidre az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.