Itt az igazság Szabó Zsófi és Shane Tusup kibéküléséről

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
kutya fotó Szabó Zsófi igazság Shane Tusup kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kellett egy nap ahhoz, hogy máris mindenki arról kezdjen beszélni, hogy kibékülhetett Szabó Zsófi és Shane Tusup. A lavinát az úszóedző fotója indította el, amelyen feltűnt Lana, akit sokan Zsófi kutyájaként tartottak számon.

A rajongók nagyon szeretnék, hogy rendeződjön Zsófi és Shane kapcsolata, hiszen mesébe illő volt, ahogy egymásba szerettek. Az álompár májusban mégis úgy döntött, hogy felbontja az egyjegyzést, és nem sokkal ezután olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Zsófi lépett, méghozzá Shane erőszakos viselkedése miatt.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

A kommentelőknek a szakítás utáni hetekben egy kép, egy dalválasztás és egy hashtag is elég volt ahhoz, hogy vadabbnál vadabb pletykákat gerjesszenek a pár állítólagos béküléséről. Shane múlt hétvégi fotója pedig csak olaj volt a tűzre, ugyanis azzal a kutyával fotózkodott, akiről sokan úgy hitték, hogy Zsófié.

A kibékülés híre azonban most sem bizonyult igaznak.

– mondta a Blikknek Palásthy Phaedra, az egykori pár menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.