Lehullt a lepel: Ezért a nőért hagyta el családját Sáfrány Emese vőlegénye?

új barátnő szakítás Sáfrány Emese Hornyák Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese és Hornyák Ádám hónapokkal ezelőtt szakítottak. Áprilisban jelentették be, hogy külön utakon folytatják. A szakítás után Emese és Ádám is új párra találtak, a férfi a választottjáról egy fotót is feltöltött a közösségi oldalára.

Áprilisban robbant a hír, miszerint Sáfrány Emese és gyermeke édesapja, Hornyák Ádám külön utakon folytatják. A szakítás után Emese ismét randizni kezdett, szíve választottja pedig ezúttal nem más, mint a TNT-s Zuber Krisztián. Bár a légtornász nem akart nyilatkozni kapcsolatukról, annyit elárult, hogy az első komoly randijuk alkalmával buktak le a nyilvánosság előtt.

Kiderült, hogy Ádám sem erősítette sokáig a szinglik táborát, sőt az a hír is felröppent, hogy a focista hagyta el a légtornászt, miután megismerkedett jelenlegi barátnőjével.

A hétvégén egy fotót is feltöltött a közösségi oldalára, amelyen egy barna hajú hölgy is szerepel. A lány meg is jelölte a képen, Andreának hívják.

A képen látható hölgy szerette el Sáfrány Emese vőlegényét? Forrás: Instagram/Hornyák Ádám

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.