Megszólaltak a helyiek a siklósi teaszeánszról: "Ez biztos valami úri huncutság lehet"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
VV Anett máriagyűd szertartás szeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, életveszélyes sérüléseket szenvedett Béres Anett, miután részt vett Siklóson egy teaszeánszon. Mint kiderült, a környékbeliek közül sokan még csak nem is hallottak az országot napok óta lázban tartó eseményekről.

Néhány nappal ezelőtt életveszélyes állapotban találtak rá Siklós környékén a ValóVilág egykori szereplőjére, VV Anettre. A hatóságok azt tudatták a sajtóval, hogy a nő eltűnését vasárnap éjjel jelentették, miután részt vett egy úgynevezett "teaszeánszon", amikor bepánikolt és a közeli erdőbe menekült. Másnap egy munkás fedezte fel a meztelen testét egy szőlőbirtokon.

VV Anett Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Blikk munkatársai ellátogattak a szeánsz helyszínére, ahol meglepődve látták, hogy a résztvevők mindent úgy hagytak, ahogy a szertartás alatt volt. A helyszínen senkivel nem találkoztak, az üzemeltető honlapján megadott elérhetőségek süketek voltak. Egy helybéli férfi elmondta, hogy hosszú ideje nem volt semmilyen szokatlan mozgás, mentő vagy rendőr, de elmondása szerint a környéken élők is a tévéből és az újságokból tudták meg, hogy mi zajlott az erdőben.

"Fogalmunk sem volt, hogy a közelben ilyen összejöveteleket tartanak, ez biztos valami úri huncutság lehet" – mondta egy máriagyűdi lakos.

"Megdöbbentünk, amikor láttuk erre a rendőrautót, csak utána olvastunk az esetről. Ha igaz, hogy onnan keveredett el a hölgy idáig, jókora utat megtett, az erdőnek ez a fele onnan legalább 3-4 kilométer távolság, és csöppent sem veszélytelen."

A szeánsz helyszínéről készült fotókat itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.