"Megint beleestem abba az ördögi körbe..."- Majka és Curtis külön utakon folytatják

drog Széki Attila Majka Majoros Péter függőség Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délelőtt bombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják, ugyanis a rapper újra függőségével küzd.

Pénteken Majka és csapata Villányban csaptak bulit, ám a koncerten csak ő és Nika léptek színpadra, Atika nem volt ott az eseményen. A rapper nem mondott semmit arról, miért nincs jelen Curtis, de finoman utalt arra, hogy a jövőben egy új formációval lépnek színpadra.

Nem kellett sokat várni a hivatalos bejelentésre, Curtis és Majka külön posztban írták le, mi folyik a háttérben, és mi lesz velük.

Curtis így fogalmazott:

"Sziasztok! Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket. Sok sikert neked! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe, mint anno... De rendbe rakom magam! Köszönöm ezt a 12 évet testvér"

A poszt alatt rengeteg támogató hozzászólás olvasható, többek között Csuti és volt felesége, Krisztike is a gyógyulásra biztatják.

Majka ezt írta Instagram-oldalán:

"Sajnos a pletyka igaz...Szeretlek testvérem!❤️ Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod... Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!"

A történelem tehát 2018 után idén is megismételte önmagát, és Curtisnek ismét szembe kell néznie függőségével. Majka és csapata ma este Siófokon már Curtis nélkül állnak színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.